• ΒΟΗΘΑΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΤΟΥΣ

  • REDUCE  ECOLOGICAL FOOTPRINT

    ΒΟΗΘΑΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Co2

  • REDUCE  ECOLOGICAL FOOTPRINT

    ΒΟΗΘΑΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ;

Ξοδεύετε χρήματα σε αναποτελεσματικές αποκομιδές απορριμμάτων ;
Έχετε άγνοια για το πότε συλλέγονται τα απορρίμματα ;

Ψάχνετε μια λύση για να εφαρμόσετε επιτυχημένα την έννοια της ανταποδοτικής ανακύκλωσης και της διαλογής στην πηγή ; 
Δεν βρίσκετε τον τρόπο να παρακινήσετε τους πολίτες της πόλης να έχουν σωστή περιβαλλοντική συμπεριφορά ;

 

Αναποτελεσματικές αποκομιδές

Υπερχειλισμένοι κάδοι

Χαμηλά ποσοστά εκτροπής

Έλλειψη πληροφοριών

Υψηλές εκπομπές Co2

Έντομα και ζωύφια

"Έξυπνη" λύση διαχείρισης αποκομιδής απορριμμάτων

Η WETech εκπροσωπώντας στην Ελλάδα την Ecube Labs, προσφέρει μια ολοκληρωμένη, "έξυπνη" λύση διαχείρισης και αποκομιδής απορριμμάτων, αξιοποιώντας πρωτοπόριακό λογισμικό που βασίζεται στο cloud, και συνδέεται στους σύγχρονης τεχονολογίας IoT "έξυπνους" αισθητήρες κάδων και "έξυπνους" κάδους.

Με διαθέσιμα δεδομένα, δήμοι και εταιρείες, μπορούν να ελέγξουν την διαδικασία αποκομιδής απορριμμάτων, καθώς οι διαδρομές αποκομιδής μπορούν να προγραμματιστούν μόνο για τους κάδους που έχουν επαρκή πληρότητα (>70%), και να μην κάνουν μη απαραίτητα δρομολόγια για το σύνολο των κάδων ανεξαρτήτου του επιπέδου πληρότητας τους, όπως συμβαίνει σήμερα.

Με αισθητήρες που τοποθετούνται στους κάδους και συνδέονται με την πλατφόρμα λογισμικού, ο χρήστης έχει την δυνατότητα παρακολούθησης του επιπέδου πληρότητας των κάδων σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα αυτόματα υπολογίζει τα απαραίτητα δρομολόγια και τα αναθέτει στους πλοηγούς απορριματοφόρων (tablets) που είναι τοποθετημένα μέσα στα απορριματοφόρα..

Πράσινα σημεία – Γωνιές Ανακύκλωσης

Ο Eco-friendly συμπιεστής απορριμμάτων CLEANCube, αποτελεί την ιδανική λύση για Μικρά Πράσινα Σήμεία & Γωνιές Ανακύκλωσης. Ο CleanCUBE είναι ένας τροφοδοτούμενος από ηλιακή ενέργεια κάδος, με συμπιεστή απορριμμάτων, που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 5 φορές το μέγεθός του, σε σχέση με τους συμβατικούς κάδους, μειώνοντας έτσι την συχνότητα αποκομιδών μέχρι και 80%.

Πληρώνω Όσο Πετάω

Μια λύση που ενισχύει τα ποσοστά ανακύκλωσης και την δίκαιη κατανομή των δημοτικών τελών στους πολίτες. Η WETech έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη λύση PAYT για τους Ελληνικούς Δήμους, λαμβάνοντας υπόψη την Ελληνική πραγματικότητα, τις ιδαιτερότητες της κάθε πόλης, και την δυνατότητα υλοποίησης σε όλη την έκταση μιας πόλης.

Υπηρεσίες Citizen Engagement και Communication Strategy

Βασιζόμενη στην πεποίθηση ότι η επιτυχία μια δράσης διαχείρισης απορριμμάτων εξασφαλίζεται κατά πολύ και από την συμμετοχή των πολιτών, η WETech για κάθε μια από τις προϊόντικές λύσεις αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση υπηρεσιών Citizen Engagement & Communication Strategy.

Για Εμάς

Είμαστε παθιασμένοι, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιήμενοι επαγγελματίες, και στοχεύουμε μέσω των προϊόντικών μας λύσεων και υπηρεσιών να διαμορφώσουμε μια νέα περιβαλλοντική παιδεία και πραγματικότητα για την ελληνικές πόλεις. Και αυτό θα το καταφέρνουμε με 2 τρόπους

1 - Έχουμε τις καλύτερες προϊόντικές λύσεις που καλύτπουν τις ανάγκες της νεας πραγματικότητας στη διαχείριση απορριμμάτων .

2 - Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλει να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε Δήμου με μια προσέγγιση 360˚ υπηρεσιών.

Αξιοποιώντας την εδραιωμένη λύση της Ecube Labs, με ενα μοντέλο συνεργασίας όπου η WETech, είναι ο βασικός δίαυλος επικοινωνίας για τους πελάτες στην Ελλάδα

 

ΕΛΛΑΔΑ

Διεύθυνση Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο +30 218 218 2638
E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ολοκληρωμένες Eco-Friendly λύσεις διαχείρισης απορριμμάτων

Λύσεις που αφορούν στην αποκομιδή και ανακύκλωση των απορριμμάτων, είναι προσαρμοσμένες στην Ελληνική πραγματικότητα και εστιάζουν στην εκπαίδευση-συμμετοχή των πολιτών